DENIMART - PETRA HIETALAHTI

Sielunkuvat

Löydä, ja muista, sisäinen valosi!

Sielunkuva muistuttaa sinua siitä, kuka todella olet

- suuri viisaus, valo ja rakkaus

Minä olen tähtipölystä tehty

Sielunkuva on yksilöllinen ja ainutlaatuinen juuri sinulle, sinun energioistasi, valmistuva teos. Sielunkuva voi toimia opastajanasi ja näyttää suuntaa. Se voi antaa vahvistuksen ja selkeyttä tilanteeseesi tai johonkin tärkeään kysymykseesi. Sielunkuvan kautta, kuten energiahoidoissakin, ilmenee jotain sellaista, mille olet avoinna nyt ja minkä esiin nouseminen palvelee sinua parhaiten juuri nyt.  

Sielunkuva sisältää sinun sielusi omaa valoenergiaa ja lisäksi lataan valmiiseen maalaukseen pyyteettömän rakkauden energiaa. Ole yhteydessä sielunkuvasi kanssa, jolloin samalla vahvistat omaa sielunyhteyttäsi.

“Kiitos ihanasta energiatulkinnasta ja sielunkuvasta 💗 Petran tulkinta osui kohdilleen ja resonoi paljon sekä toi myös positiivista energiaa. Hänellä on lahja huomata sielun ydin, sielun energia ja tuoda se näkyväksi kauniilla tavalla. Suosittelen lämpimästi 💗

Sara Kangasniemi

Kuinka saada oma sielunkuvamaalaus?

Sielunkuvat valmistuvat tilaustöinä ja työn luonteesta johtuen vievät oman aikansa.

Sovittuamme yhteistyöstä, virittäydyn sielunenergioihisi ja tunnustelen mitä nousee esiin. Maalausprosessin aikana saatan palata virittäytymään energioihisi useammankin kerran. Tarvittaessa / halutessasi olemme yhteydessä myös prosessin aikana.

Huomioithan, että maalaus tehdään ns. tavalliselle canvas-pohjalle. Sielunkuva on mahdollista tehdä myös kierrätysfarkkumateriaalista valmistetulle pohjalle. Ota siinä tapauksessa yhteyttä, niin sovitaan asiasta.

Maalauksen valmistuttua saat sähköpostiisi kirjallisen tekstin / tulkinnan maalauksesta ja sen sisällöstä. Tulkinta on kuitenkin aina viitteellinen. Sinä itse tiedät parhaiten, mikä on oma totuutesi, joten ota tulkinnasta ja maalauksesta omaksesi se, mikä sinua itseäsi resonoi.

Odotan suurella mielenkiinnolla valosi esiin maalaamista. Kiitos luottamuksestasi!

Onko sinulla kysyttävää? Ota yhteyttä.

Hinnasto

Hinnat (sis. alv. 10%).

  • S-koko (33 x 41 cm) 240€
  • M-koko (46 x 55 cm) 320€
  • L-koko (50 x 70 cm) 420€

Jos haluat koon, jota ei ole listassa, ota yhteyttä.

Hinnat sisältävät rahdin kotimaassa. Nouto Nokialta on aina mahdollista sopia ja myös toimitus Nokian / Tampereen seudulla voi tulla sovittaessa kyseeseen. Etenkin isompien teosten kohdalla on jopa suositeltavaa sopia nouto / kuljetus, jos se etäisyyden ym. kannalta on mahdollista järjestää.