DenimArt -taiteilija & henkilökohtaisen suorituskyvyn valmentaja Petra Hietalahti
DENIMART - PETRA HIETALAHTI

Taidetta & hyvinvointia

Elämä on mysteeri ja meille on tarjottu upea mahdollisuus ottaa siitä kaikki irti.

Kierrätysfarkkutaidetta & henkistä hyvinvointia

Olen Petra Hietalahti, henkisestä hyvinvoinnista kiinnostunut käsillätekijä, erityisherkkä ja vähän kapinasielukin. Haluan raivata maailmaan tilaa hyville asioille.

Taide ja käsillä tekeminen ovat aina olleet merkittävä osa elämääni. Olen opiskellutkin mm. muotoilua ja lasinpuhallusta. Omat estot olivat kuitenkin pitkään luovuuden tiellä. En uskaltanut haaveilla taiteen tekemisestä. Ihmisenä kasvamisen myötä ja onnekkaan sattuman, sain idean hyödyntää kierrätysfarkkua osana taideteosta. Kierrätysfarkun myötä taiteen tekeminen tuntui merkitykselliseltä ja aloin saada valtavasti maalausideoita ja -aiheita.

Maalaan teoksiini usein sisäisiä tunnetilojani ja ajatuksiani. Haluan käsitellä ja ilmaista erityisesti positiivisia ja voimaannuttavia tunteita ja kokemuksia.

Olen lisäksi EFT-tunnetyöskentelyohjaaja ja -kehomielikuntoutusterapeutti, ThetaHealer sekä NLP Practitioner. Kenties kuvaavampana yhteenvetona voisi sanoa henkisen suorituskyvyn ohjaaja.

Haluan jakaa eteenpäin muillekin sitä kaikkea hyvää ja mielenkiintoista, mitä omalla kasvunpolullaan on mahdollista saavuttaa. Tie on usein mutkainen, mutta sille kannattaa lähteä. Matkaseuraa ja monenlaista apua on saatavilla.

DenimArt-taide & hyvinvointihoidot

Tutustu lisää DenimArt-taiteeseen ja -taidetuotteisiin täällä sekä galleriassa.

Haluatko tutkia, jopa ravistella omia uskomuksiasi tai haitallisia ajatusmallejasi?

Tutustu EFT- ja ThetaHealing®-hoitoihin täällä