DENIMART PETRA HIETALAHTI

Taidetta & hyvinvointia

Löydä sisäinen valosi!

Iloa ja valoa maailmaan

Jos jotain maailma kaipaa, niin iloa, valoa, rauhaa ja  pysähtymistä. Itsetuntemusta, rehellisyyttä, lempeyttä ja hyväksyntää itseä kohtaan. Joku viisas on joskus todennutkin, että voit kohdata toisen sillä tasolla ja syvyydellä, millä itse olet kohdannut itsesi, sen todellisen itsesi. Kuinka paljon paremmin me kohtelisimme toisiamme ja maailmaa, jos ensin kohtelisimme itseämme parhaalla mahdollisella tavalla rehellisyyden ja lempeyden kautta, ja kunnioittaen rajojamme.

Don't Ever Fade Away

Itse olin ns. tukossa monta vuotta. Irrottauduttuani oravanpyörästä ja ollessani pienten lasteni kanssa pitkään kotona, ajatus mielekkäästä tulevaisuudesta kiersi mielessä yhä enemmän. Miten jaksaisin olla ensinkään hyvä äiti, jos kärsisin työn takia niin paljon kuin aiemmin olin kärsinyt?

Onnekseni päädyin harrastusmielessä pitkästä aikaa taiteen pariin. Ja sitä kautta aivan yllättäen löysin myös oman ilmaisukeinoni kierrätysmateriaalin hyödyntämisidean myötä. 

Maalaaminen ilmaisukeinona

Jo muutamaa vuotta ennen kuin  farkkuidea tuli luokseni olin keskittynyt paljon itsen kehittämiseen ja panostanut koko ajan enemmän ja syvemmin henkiseen hyvinvointiin. Se matka toki jatkuu vielä, mutta nyt maalaamisen myötä olen saanut keinon ilmaista itseäni ja jakaa hyvää energiaa omalla tavallani muillekin. 

Olen oman hyvinvointimatkani aikana ehtinyt ottaa haltuun niitä metodeja, joista olen itsekin saanut apua hoidettavan roolissa ja hyväksi todennut. Olen ThetaHealer®, ALH-hoitaja, EFT-tunnetyöskentelyohjaaja ja -kehomielikuntoutusterapeutti , sekä NLP Practitioner.

DenimArt-taide, sielunkuvat & energiahoidot

Tutustu lisää DenimArt-taiteeseen ja -taidetuotteisiin täällä ja galleriassa.

Sinun on mahdollista tilata henkilökohtainen sielunkuvamaalaus, joka tuo näkyväksi juuri sinun sielusi energiaa ja toimii siten omana voimataulunasi. Lue lisää sielunkuvista.

Haluatko käsitellä ja purkaa omia uskomuksiasi tai haitallisia ajatusmallejasi ja korvata ne uusilla sinua paremmin palvelevilla uskomuksilla? Tai haluatko kokea ihanan rentouttavan hetken enkeliesi kanssa? Tutustu ja varaa  ThetaHealing®– tai ALH-hoito.