SINUSSA ITSESSÄSI ON JO KAIKKI MITÄ TARVITSET

Löydä sisäinen voimasi

EFT-tunnetyöskentelyn avulla pääset nopeasti irti arjen häiritsevistä ajatuksista kohti omannäköistä elämää, vapaana haitallisten uskomusten vaikutuksista.

Tunnetko olevasi eksyksissä elämän oravanpyörässä?

 • Tunnet olevasi jumissa, mutta haluaisit päästä eteenpäin.
 • Päädyit ammattiisi vain, koska “alaltasi eivät työt lopu”.
 • Sinulla on fyysisiä oireita, kipuja tai muita vaivoja, jotka haittaavat elämääsi ja joille ei tunnu löytyvän perinteistä selitystä, ja / tai ne ovat toistuvia.
 • Tunnet olevasi liian vanha / kokematon / kiireinen toteuttaaksesi unelmasi.
 • Olet ikään kuin ajautunut elämään elämää, josta kuitenkin tuntuu puuttuvan jotain.
 • Toistaako elämäsi samaa kaavaa, etkä saa otettua ratkaisevia askeleita eteenpäin? 
 • Mietit olisitko voinut valita jotain toisin. Millaista elämää voisit elää nyt?

Haluaisitko löytää oman sisäisen voimasi? Haluaisitko uskaltaa elää omannäköistäsi elämää ja toteuttaa omia unelmiasi?

Tiedätkö syvimmät toiveesi?

Vastaukset löytyvät Sinusta

Oletko koskaan pysähtynyt miettimään kuka olet, mistä olet kiinnostunut, mihin uskot? Mikä sinua estää tekemästä asioita ja toteuttamasta itseäsi?

Kehosi on viisas, mutta voi olla vaikeaa pysähtyä tarkkailemaan sieltä nousevia viestejä arjen kiireiden keskellä. EFT (Emotional Freedom Techniques, tunteiden vapautustekniikka) perustuu yksinkertaiseen menetelmään, jolla autan sinua saavuttamaan rentoutuneen tilan, jossa olet vastaanottavainen näille kehostasi nouseville viesteille.

Mitä EFT-hoidossa tapahtuu?

Hoidon alussa mieleesi palautetaan lyhyesti käsiteltävä ongelma, esim. stressiä aiheuttavat tekijät, naputellen samanaikaisesti kämmensyrjässä olevaa kohtaa, energiakanavan päätepistettä, kevyesti sormenpäillä. EFT ei ole keskusteluterapiaa, joten Sinun ei tarvitse käydä seikkaperäisesti läpi elämäntarinaasi. Riittää, kun palautat käsiteltävänä olevat asiat mieleesi.

Hoidon aikana voi käydä monenlaisia asioita läpi aina stressistä omiin uskomuksiin, tai vaikkapa etsiä syitä kehollisten vaivojen takana. Hoidossa naputellaan sormenpäillä muutamia lähinnä kasvojen aluella olevia pisteitä ja näin poistetaan tukoksia ja ns. “häiriöitä” kehosta. Kuulostaa kenties hassulta, mutta on mm. terapeutteja, jotka käyttävät EFT:tä apuna omille asiakkailleen tai urheilijoita, jotka parantavat EFT:n avulla omaa suoritustaan.

Mahdollisuus nopeisiin tuloksiin

Jo yhdellä hoitokerralla on mahdollista saavuttaa merkittäviä muutoksia. Joskus siihen voi mennä useampi hoitokerta. Hoito on tehokkaampaa toisen ohjauksessa. Opittuasi tekniikan voit käyttää sitä myös itsenäisesti esimerkiksi akuutissa stressitilanteessa ja vaikkapa ennen jännittävää tilannetta rauhoittaa itse itsesi.

EFT:stä voi löytyä apua moneen vaivaan, esim.

 • stressi
 • haitalliset uskomukset
 • haitalliset muistot / traumat
 • päänsärky ym. keholliset vaivat
 • haitalliset mieliteot
 • uniongelmat
 • pelot

EFT:n avulla voit elää vapaana uskomuksista, negatiivisesta tunteista ja muistoista, jotka ovat estäneet sinua elämästä täysien kykyjesi mukaisesti.

“Kaikkien negatiivisten tunteiden syynä on häiriö kehon energiajärjestelmässä.”

Gary Craig, EFT-hoitomenetelmän kehittäjä

EFT & ThetaHealing®

EFT:n lisäksi hoidossa on mahdollista käyttää apuna ThetaHealing® -menetelmää vahvistamaan EFT:n vaikutusta niin halutessasi ja tilanteen mukaan. 

ThetaHealing® on energiahoitoa, jonka avulla voidaan myös työstää mm. haitallisia uskomuksia ja tunteita. Niitä voidaan ensin etsiä ja käsitellä EFT:n avulla ja lopulta vahvistaa haluttu lopputulos ThetaHealing®-tekniikkaa käyttäen. Yhdistämällä hoitoon tarpeen ja tilanteen mukaan EFT:tä ja ThetaHealingia®, voit vahvistaa tavoiteltua lopputulosta fyysisen kehon, mielen, alitajunnan ja energioiden kautta.

Hoito on mahdollista toteuttaa myös puhtaasti ThetaHealing®-menetelmää käyttäen.

Nopeat keinot viedä omaa kehitystä eteenpäin

Sekä EFT-, että ThetaHealing®-hoidot voi tehdä kertaluontoisina, joskin usein voi olla hyötyä useammasta hoitokerrasta ikään kuin sarjana. Hoitoon tuleminen ei kuitenkaan vaadi useampaan kertaan sitoutumista.

EFT & ThetaHealing® ovat nopeita keinoja saada vietyä omaa kehitystä eteenpäin.

“Olen kärsinyt erilaisista peloista jo pidemmän aikaa ja hämmästyin todella miten hoidossa käsiteltävään asiaani alkoi tulla selkeyttä hoidon etenemisen myötä, mikä auttaa asian käsittelyssä. Erittäin positiivinen kokemus.”

Anna

Ajanvaraus ja hinnasto

Varataksesi ajan, ota yhteyttä

 • täällä
 • sähköpostilla petra@petrahietalahti.com
 • 045 678 5244 (tekstiviesti / WhatsApp / Telegram)

Hinnasto

 • Löydä sisäinen voimasi EFT-tunnetyöskentelyn & ThetaHealingin® avulla 1,5 h 80 € (sis. alv. 24 %)
 • EFT-tunnetyöskentely 1,5 h 80 € (sis. alv. 24 %)
 • ThetaHealing® 1,5 h 80 € (sis. alv. 24 %)

Hoidot tehdään tällä hetkellä kätevästi  etäyhteydellä, esim. Zoomin tai WhatsAppin kautta, joten voit keskittyä hoitoon rauhassa omasta kodistasi käsin. Ohjaan sinua hoidon aikana, sinulle jää tehtäväksi lähinnä varmistaa, että hoitohetki on rauhallinen ja voit keskittyä siihen häiriöttä.

Tervetuloa hoitoon ja mielenkiintoiselle matkalle omaan itseen.