KAIKKI MITÄ ETSIT ON JO SINUSSA

Löydä sisäinen valosi

ThetaHealing® -menetelmä oman kasvun ja kehityksen tukena

Haluatko vapautua haitallisista uskomuksista?

Negatiivisten uskomusten ja muistojen vaikutuksesta vapautuminen ThetaHealingin avulla

ThetaHealing® on energiahoitoa, jonka avulla voidaan työstää esim. haitallisia uskomuksia, tunnetaakkoja ja elämänkokemuksia. Rajoittavat uskomukset muutetaan ja korvataan hyvinvointia edistävillä paremmilla uskomuksilla. ThetaHealing-menetelmällä voidaan lisäksi mm. poistaa aiemmin tehtyjä valoja ja sitoumuksia, jotka eivät enää palvele tässä hetkessä.

Rajoittavien tekijöiden vaikutuksesta vapautuminen vapauttaa potentiaaliasi tavoitella parempia asioita elämässäsi ja ylipäänsä voida paremmin. ThetaHealingin avulla voidaan myös opettaa uusia tunteita, esim. miltä tuntuu elää ilman jotain haitallista tunnetta ja miltä tuntuu sen sijaan elää uuden myönteisen tunteen, esim. ilon kanssa.

Myös asioita, joista et ole ollut tietoinen itse, voidaan löytää ja muuttaa ja siten saada paraneminen alkuun, kun voit alkaa toimia toisella tavalla arjessasi, elää vapaammin ja tehdä valintasi ilman rajoittavia uskomuksia totuudellisesti omalle itsellesi

Alitajunnan vaikutus ihmisen toimintaan

Tietoisen mielen osuus elämässämme saattaa olla vain noin 10%, joten jopa 90% siitä, mikä meitä ja toimintaamme ohjaa, tulee alitajunnastamme. Alitajunnassa on niin haitallisia uskomuksia ja piiloon padottuja elämänkokemuksia kuin paljon hyvääkin, kuten unohdettuja taitoja ja perittyjä lahjoja. ThetaHealing-menetelmän avulla voidaan löytää sekä tiedostettuja, että alitajuisia uskomuksia ja muistoja. Ne, jotka aiheuttavat ongelmia fyysisellä tai psyykkisellä tasolla muutetaan ja ulottumattomiin painuneet positiiviset asiat valjastetaan käyttöön.

“Niin iso osa ajastamme menee hukkaan turhien ajatusten parissa. Meidän pitää oppia keskittymään ja ohjaamaan ajatusenergiamme jumalalliseen tietoisuuteen.”

Vianna Stibal, ThetaHealing®-tekniikan perustaja

Mitä ThetaHealing-hoidossa tapahtuu?

Ennen hoitoa kartoitetaan lyhyesti keskustellen mitä asiaa erityisesti haluat hoidossa käsitellä. Hoito on eräänlainen keskusteleva, intuitiivinen ja ratkaisukeskeinen meditaatioprosessi. Löydetyt uskomukset ym. testataan lihastestauksen avulla, jonka jälkeen ne korvataan myönteisillä uskomuksilla. Se, mitä sinussa on ohjelmoituna, voidaan purkaa ja ohjelmoida uudelleen palvelemaan paremmin sinua.

Hoito tapahtuu etäyhteydellä esim. Google Meetin, Messengerin tai WhatsAppin kautta. Tarvitset mukaan avoimen mielen ja rauhallisen oman hetken. Sekä ennen hoitoa, jotta lihastestaus toimii, että hoidon jälkeen kannattaa juoda riittävästi vettä.

ThetaHealing®-hoitokokemuksesta sanottua:

“Olen kärsinyt erilaisista peloista jo pidemmän aikaa ja hämmästyin todella miten hoidossa käsiteltävään asiaani alkoi tulla selkeyttä hoidon etenemisen myötä, mikä auttaa asian käsittelyssä. Erittäin positiivinen kokemus.”

Anna

Riittääkö yksi hoitokerta? Kenelle hoito sopii?

ThetaHealing®-hoidot voi tehdä kertaluontoisina, joskin usein voi olla hyötyä useammasta hoitokerrasta, ikään kuin sarjana. Hoitoon tuleminen ei kuitenkaan vaadi useampaan kertaan sitoutumista.

Itsen kehittäminen vaatii avointa mieltä, kiinnostusta asiaan ja  sitoutumista, mutta samaan aikaan se on erittäin palkitsevaa. Itsen kehittäminen ja haitallisten uskomusten ja muistojen käsittely ja purkaminen tapahtuu kuin sipulin kuorinta, kerros kerrokselta. Koskaan ei voi etukäteen tietää onnistuuko löytämään pieniä askelia eteenpäin vai jotain, minkä avulla otat kerralla suuremman harppauksen. Energiahoidoissa käsiteltäväksi nousee asioita, jotka sillä hetkellä parhaiten palvelevat sinua. Kun kerran lähdet omalla kasvun polullasi eteenpäin, haluat tuskin enää palata entiseen.

Hinnasto

  • ThetaHealing®-hoito 60 min ………. 70€ (sis. alv. 24%)

Hoidot tehdään  videoyhteydellä etänä, esim. Google Meetin, Messengerin tai WhatsAppin kautta, joten voit keskittyä hoitoon rauhassa omasta kodistasi käsin. Ohjaan sinua hoidon aikana, sinulle jää tehtäväksi lähinnä varmistaa, että olet avoimin mielin ja hoitohetki on rauhallinen, jotta voit keskittyä siihen häiriöttä.

Onko sinulla kysyttävää? Ota yhteyttä.

Tervetuloa ThetaHealing®-hoitoon ja mielenkiintoiselle tutkimusmatkalle omaan itseen.