KAIKKI MITÄ ETSIT ON JO SINUSSA

Löydä sisäinen valosi

Opastusta elämääsi lempeän ALH-enkelihoidon™ avulla

Koe yhteys enkeleihin ja saa heiltä apua kysymyksiisi

ALH-enkelihoito (Angel Light Hypnosis) on voimallinen yksilöllinen rentoutusmenetelmä ja meditaatiomatka, jolla voi olla sinuun syvällisesti parantava ja vahvistava vaikutus. Sinut ohjataan kokemaan yhteys valonauttajiisi, esim. omiin enkeleihisi, syvässä rentouden tilassa. ALH-hoitajasi auttaa sinua tapaamaan enkelisi ja saamaan heiltä ohjausta sinua askarruttaviin kysymyksiin.

Hoidot toteutetaan verkon kautta etänä.

ALH-hoidon avulla sinulla on mahdollisuus mm.:

MANIFESTOIDA UNELMIA TODEKSI

Sinä luot itse elämääsi, mutta toisinaan erilaiset arkielämän asiat asettavat eteesi erilaisia haasteita, jotka haittaavat unelmiesi todeksi luomista. Päästessäsi syvälliseen yhteyteen valomaailman ja valomaailman auttajiesi kanssa, unelmiesi manifestoituminen helpottuu. Voit myös selvittää, mitkä ovat ensimmäiset konkreettiset askeleet, kun lähdet luomaan unelmaasi todeksi.

KOHDATA SYNTYMÄTÖN LAPSESI

Odotatko perheenlisäystä? ALH-hoidossa voit jo etukäteen kohdata syntymättömän lapsesi sielutasolla ja saada arvokasta tietoa, jonka avulla voit valmistautua hänen syntymäänsä. Voit esim. oppia miten hän haluaa tulla synnyttyään lohdutetuksi.

SAADA YHTEYS EDESMENNEISIIN RAKKAISIISI

Voit saada selvitystä läheistesi kanssa kesken jääneisiin mieltäsi askarruttaviin asioihin, kun löydät yhteyden heidän kanssaan sielutasolla. Näin voit jatkaa omaa matkaasi maan päällä kevyemmin mielin.

VAPAUTUA KARMISISTA SITEISTÄ, LIITOKSISTA JA VALOISTA

Paranna vanhat haavasi ja vapaudu sabotoivista käytösmalleistasi.  Saat apua enkeleiltä haitallisten sidosten ja sopimusten katkaisemiseen ja purkamiseen ja voit vapautua elämään täyttymyksellisempää, vauraampaa, nautinnollisempaa ja onnellisempaa elämää.

SAADA APUA TULEVAN KUMPPANIN TUNNISTAMISEEN

ALH-hoidossa voit enkelien avulla hoitaa entisistä suhteistasi saamiasi haavoja ja irrottautua vanhoista draamoista, jotta olet valmiimpi kohtaamaan uuden kumppanin. Voit kohdata hänet sielutasolla, tuntea hänen energiansa ja samalla vetää häntä puoleesi. 

MAHDOLLISUUDET OVAT RAJATTOMAT

ALH-enkelihoito on taianomainen ja rakkaudellinen hoitomuoto, jota voi käyttää mm. sielun parantamiseen, runsauden luomiseen tai rakkauden löytämiseen. Sekä tietysti omiin enkeleihin tutustumiseen ja heidän kultaisesta valohoidostaan nauttimiseen.

Parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi tarvitset mukaan vain avoimen mielen ja aidon kiinnostuksen kehittää itseäsi. 

“Jännitti päästä kurkkaamaan tulevaisuuteen, siis unelmien elämään ja ennen kaikkea unelmatyöhöni. Petran rauhallisessa ohjauksessa pääsin ensin tapaamaan enkeliäni, joka johdatti minut jo tuttuun unelmatalooni. Siellä näin mm. tulevaisuuden perheeni, työtilani ja ympäristöni, johon työni myös vahvasti liittyi. Enkelini antoi minulle merkkejä, joita voin kantaa mukanani ihan fyysisessä elämässäni. Näin ne muistuttavat minua siitä mitä on edessä, minne olen menossa. Todella vahva apu manifestointiin! Kiitos ihanasta matkasta, Petra!”

Kristiina

Mitä ALH-hoidossa tapahtuu

Ennen hoitoa käydään lyhyt alkukeskustelu, jossa kartoitetaan toiveitasi hoidon suhteen. Keskustelun jälkeen voit  asettua asentoon, jossa voit olla rennosti ja mukavasti. Varmista ennen hoitoa, että saat olla häiriöttä hoidon ajan.

Varsinaisen hoidon aluksi ohjaan sinut syvään rentouden tilaan, josta johdatan sinut enkelten maailmaan. Pysyt koko ajan tietoisena tapahtumista ja pystyt kommunikoimaan näkemääsi ja kokemaasi ja hoito eteneekin keskustellen. Hoidossa käsiteltäväksi nousee aina se, mikä sillä hetkellä auttaa sinua parhaiten eteenpäin.

Hoidon aikana saat korkeavärähteistä energiahoitoa koko matkan ajan ja lisäksi hoidon lopulla pyhitämme hetken kultaiselle enkelivalohoidolle, jossa saat hiljaisuudessa nauttia vain olostasi. 

Olet täysin turvassa koko hoidon ajan ja syvärentoutuneesta tilastasi huolimatta, voit palata takaisin nykyhetkeen vain avaamalla silmäsi. Hoidon aikana käydyt keskustelut ja tapahtumat ovat luottamuksellisia. Hoito tapahtuu videoyhteydellä etänä esim. Google Meetin, Messengerin tai WhatsAppin kautta.

Hinnasto

  • ALH-hoito n. 1,5 h ………. 95€ (sis. alv. 24%)

Hoidot tehdään  etäyhteydellä, esim. Google Meetin, Messengerin tai WhatsAppin kautta, joten voit keskittyä hoitoon rauhassa omasta kodistasi käsin. Ohjaan sinua hoidon aikana, sinulle jää tehtäväksi lähinnä varmistaa, että hoitohetki on rauhallinen ja voit keskittyä siihen häiriöttä.

Onko sinulla kysyttävää? Ota yhteyttä.

Tervetuloa nostamaan värähtelytasoasi ja luomaan omaa unelmatodellisuuttasi enkelten avustuksella.