Farkkutaidenäyttelyitä Nokialla elokuussa 2020

Elokuun ajan Nokian uudessa kirjasto- ja kulttuuritalo Virrassa on aikuisten osastolla farkkumaalauksista näyttely Tästä lähtien aina näin onnellinen. Lisäksi Nokialla Hinttalan kotiseutumuseon aittarakennuksessa on nähtävillä elokuun kahden ensimmäisen viikon ajan tiistaista sunnuntaihin lisää farkkuteoksia (4. – 16.8.).

Tästä lähtien aina näin onnellinen

Virran näyttelyyn on valikoitui kokoelma onnellisuuteen ja hyvinvointiin liittyviä teoksia. Maalaukset kertovat elämän tarjoamista mahdollisuuksista ja yhteyden löytämisestä itseen sekä ympäröivään maailmaan ja todellisuuteen.

Tuttujen hahmojen kautta olen halunnut ilmentää pulppuavaa elämäniloa ja sisäistä voimaa. Onnellisuuden avaimet ovat löydettävissä jokaiselta itseltään, kun ne vain päättää löytää. Onni elää hetkessä, kuten vaikka lapselle joka ilta lauletussa tutussa ja turvallisessa tuutulaulussa tai kukkaan pörähtävässä mehiläisessä. Pienimmät asiat ovatkin niitä kaikkein suurimpia ja merkityksellisimpiä, kun niihin osaa pysähtyä.

We Are All Brothers and Sisters and This Is Our Home

Farkkua Hinttalan aitassa

Elokuun kahden ensimmäisen viikon ajan (viikot 32 ja 33) farkkutöitä on esillä Virran lisäksi Nokian kotiseutumuseo Hinttalan aittarakennuksessa tiistaista sunnuntaihin.

Hinttalan aittaan rakentuu näyttely, jossa on nähtävillä eläinaiheisia maalauksia, sekä myös joitakin ihmishahmoja. Näitä teoksia maalatessani olen käynyt läpi omaa elämänpolkuani ja käsitellyt mm. erityisherkkyyttä. Lisäksi olen pohtinut maailmaa – ja jopa koko maailmankaikkeutta. Näissäkin töissä palaan itselleni tärkeän aiheen pariin, siihen miten meillä jokaisella on omalta osaltamme mahdollisuus luoda maailmasta parempi ja avarakatseisempi paikka, jossa on tilaa enemmän rakkaudelle kuin pelolle.

Me yhdessä – sinä ja minä – olemme se muutos, joka maailmassa tarvitaan. We Have The Power. We Are The Power!

Leave a Comment

Your email address will not be published.