Window Walk by Ikkuna Ateljee

Kesäkuussa Tampereen keskustassa kaupunkilaisia piristää 30.5. – 3.7.2020 Ikkuna Ateljeen järjestämä Window Walk näyteikkunataidenäyttely. Näyttelyreitti kulkee Kalevan ja Kyttälän välillä ja mukana on 11 eri yritystä, joiden ikkunoissa pääsee tutustumaan erilaisiin taideteoksiin.

Farkkutaiteeseen tutustumaan

Farkkupohjille maalaamiani teoksia on nähtävillä kahdessa paikassa. Osoitteessa Otavalankatu 10 Kahvila Jenna ja Minnassa aamuvirkut kahvittelijat kiekuu tervetulleeksi kukapa muu kuin kukko teoksessani Aika – ajattomuus. Seurakseen kukko sai tässä tapauksessa “pullahiiren” virkaa hoitamaan The Bigger Picture -maalauksen. Lisäksi valitsin mukaan kaupungin sykettä kuvaavan teokseni They Say New York Never Sleeps, tottahan toki, kaupungin ytimessä, kun ollaan. Mukana on lisäksi vielä Sinä olet siinä ikuinen.

Sammonkatu 13:ssa tapettiliike Seinäruusun ikkunaan Ikkuna Ateljee loihti Huvikumpu-teemaisen kokonaisuuden, jonne ilokseni sain viedä oman Ilo-maalaukseni Punoa artin suuren kauniin teoksen seuraksi ja ohikulkijoita ilahduttamaan.

Kulje reitti ja osallistu Ikkuna Ateljeen järjestämään arvontaan!

Käy tutustumassa reitin eri kohteisiin ja jaa kokemuksesi #ikkunaateljee. Osallistut samalla Ikkuna Ateljeen järjestämään arvontaan. Mukavaa taidekesäkuuta tamperelaiset ja kaikki muutkin kierrokselle lähtevät!

Kahvila Jenna ja Minna
Metkunen
Pikkukilpi
Liiviliike Amelie
Cafe Deco
Maukula ry
Osteopaatti Teemu Vänni ja Jarski liikkuu
Seinäruusu
Kauneus- ja jalkahoitola Bella Donna
Hiusstudio Kristiina
Tekstiili-Fihl

Leave a Comment

Your email address will not be published.